Chili con Carne

4 portioner

500 g köttfärs
1 gul lök
2 röda chili
2 vitlöksklyftor
2 msk tomatpuré
1 burk krossade tomater
1 paket kidneybönor
salt, peppar
spiskummin, chiliflakes, chilipulver
kakao
soja
worchestersås

servera med:

guacamole (se recept)
baguette
majs

Hacka lök och chili. Fräs köttfärsen i en stor stekpanna eller gryta. Lägg i lök, chili och pressa i vitlök. Blanda i tomatpuré och krossade tomater. Krydda efter smak. Skölj kidneybönorna och lägg i dem på slutet så de blir varma.
Servera med baguette, majs och guacamole.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s