Citronpasta

2 portioner

pasta
1 citron
1 vitlöksklyfta
parmesanost
färsk persilja
1 msk olivolja
1 tsk chiliflakes
salt, peppar

Koka pastan.
Riv skalet på citronen och pressa ur saften i en skål. Pressa en vitlöksklyfta och blanda tillsammans med citronsaften. Blanda i cirka en tesked chiliflakes. Riv två stora nävar parmesan.
När pastan är klar häller du på cirka 1 msk olivolja och citronsaftsblandningen. Lägg i ungefär hälften av parmesanosten. Rör runt, salta och peppra.
Lägg upp på tallrikar. Garnera med resten av parmesanosten, citronskalet och den hackade persiljan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s