Spaghetti al olio aglio

IMG_8727_710

2 portioner

1 paket färsk pasta, gärna tagliolini
5 vitlöksklyftor
2 röda chili
0,5 dl olivolja
salt, peppar, ev. chilipulver
färsk persilja
riven parmesanost

Sätt på pastavattnet. Hacka chilin, låt fröna vara kvar. Hacka vitlöken fint. Värm upp olivolja i en stekpanna, lägg i chili och vitlök. Fräs dem snabbt. När pastan är klar häller du av vattnet och lägger den i stekpannan. Salta, peppra och krydda eventuellt med chilipulver. Vänd runt ordentligt. Servera med massa hackad persilja och riven parmesan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s